Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

Lumen Calculator (Lumen tot Lux)

Als de veelheid van eenheden die wordt gebruikt om verlichting te beschrijven je in de war brengt, zal deze lumenrekenmachine zeker van pas komen. Je kunt het gebruiken om te schakelen tussen drie populairste meeteenheden: candela's, lumens en lux. In het onderstaande artikel zullen we u enkele handige formules geven die van lux naar lumenomzetting een fluitje van een cent maken!

Verlichting Calculator

De lichtcalculator ontdekt hoeveel lampen u nodig hebt om een bepaalde ruimte te verlichten. Als je niet tevreden bent met het idee van verlichtingsberekeningen en niet zeker weet waar te beginnen, hebben we je gedekt. Deze voetkaarscalculator geeft je het optimale verlichtingsniveau voor elke kamer in je huis en bepaalt hoeveel lichtarmaturen je nodig hebt om dit te bereiken. Bovendien zullen we u voorzien van waterdichte lichtberekeningsformules die het hele planningsproces een fluitje van een cent maken!